Hronika

[ Izvor: Pobjeda ]

28. 08. 2022. 15:24 3

Ostao bez žene i sinova u masakru: Sad ušao u kuću strave

Miloš Martinović, koji je u masakru na Cetinju izgubio dva maloletna sina i suprugu, četiri dana posle tragedije morao je da uđe u stan smrti kako bi uzeo stvari svoje porodice. Kako piše crnogorska Pobjeda, nesrećni čovek zatekao je jeziv prizor i krvavu prostoriju.

Da podsetimo, Vuk Borilović (34) počinio je stravični masakr na Cetinju kada je ubio deset ljudi i ranio šest iz, za sada, nepoznatog razloga, a nastavak tragedije zaustavili su meci policije, ali i jednog meštanina, koji su ubili pomahnitalog Borilovića.Kako prenosi crnogorska Pobjeda, Martinovića je po ulasku u iznajmljen stan, koji se nalazi u kući Borilovića, a u kom je sa porodicom do masakra živeo, zatekla krv po podu i nameštaju, dok su ga na fotelji dočekali delići mesa koje su otkinuli meci.

- U kuhinji je nesrećni čovek zatekao neiskorišćene patrone lovačke municije, ispod kreveta našao je futrolu lovačke puške i mobilne telefone koje je koristila njegova porodica pre nego je brutalno ubijena - piše Pobjeda.

Niko ne može da pretpostavi kako je bilo nesrećnom čoveku dok je gledao užas i mesto na kom je izgubio sve što je imao i ponovo proživljavao tu tragediju.
- Brižljivo je sakupio ostatke tela i pohranio ih u crkvi, odakle će, kada bude smogao snage sahraniti ih u porodičnu grobnicu. Neiskorišćenu municiju Martinović je poneo sa sobom u porodičnu kuću gde sada živi - prenosi Pobjeda.

Nakon što je ušao na mesto zločina i mesto stradanja svojih najmilijih, Martinović je obavestio jednog od komandira policijske stanice na Cetinju o nađenim dokazima, a devet komada neiskorišćene municije predao je policiji, piše crnogorski list.

Kako dalje navode, istog dana o svemu što se događalo Martinović je poslao mejl obaveštenja na adrese načelnika Odeljenja bezbednosti Cetinje, direktora Uprave policije i ministra unutrašnjih poslova.- Dana 16. 08. 2022. oko 13 sati i 30 minuta sam pošao u Medovinu bb, kuću gde se desio zločin da uzmem lične stvari. Tom prilikom sam u kući, pored ličnih stvari, u kuhinji našao neiskorišćenu puščanu municiju (patrone). Po svemu sudeći, zaključujem da nije urađen uviđaj i ispoštovane zakonske procedure - napisao je Martinović, a prenela je Pobjeda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati