Hronika

[ Izvor: Vijesti.me ]

26. 07. 2022. 17:05 2

Raspisuju poternicu za Zvicerom i Milovićem

Viši sud u Podgorici izdao je naredbu za raspisivanje poternice za osumnjičenim vođom "kavačkog klana" Radojem Zvicerom, policijskim službenikom Ljubom Milovićem i još četiri osobe u vezi sa predmetom poznatom kao "Skaj".

Naredba za raspisivanje poternice izdata je i za Radojem Živkovićem, Nikolom Spasojevićem, Milanom Vujotićem i Duškom Roganovićem, potvrđeno je iz Višeg suda portalu RTCG.

Rešenje o određivanju pritvora okrivljenima, doneto 20. jula.

Nalog za izdavanje poternice za šestoricom je došao nakon hapšenja službenika Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Petra Lazovića, 18. jula, zbog sumnje da je počinio krivična dela "stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Od osam osoba koje su obuhvaćene istragom šest se vode kao lica koja su nedostupna nadležnim organima Crne Gore i koja se nalaze u bekstvu.

Reč je o Radoju Zviceru, Dušku Roganoviću, Ljubu Miloviću, Radoju Živkoviću, Nikoli Spasojeviću i Milanu Vujotiću.

Europol je ranije u svojim dokumentima izrazio sumnju da se Lazović dovodi u vezu sa "kavačkim klanom" i da je radio za Radoja Zvicera, osumnjičenog vođu te kriminalne organizacije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati