Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

21. 07. 2022. 17:16 0

Voz usmrtio muškarca u Batajnici

Muškarca koji se nalazio na pružnom prelazu u Batajnici usmrtio je voz, saznaje "Telegraf.rs".Na teren je izašla policija, a tužilac je naredio da se telo preveze na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

- Bilo je jezivo gledati nesreću. Voz ga je vukao više od jednog kilometra. Ne znamo šta se dogodilo. Da li je muškarac izvršio samoubistvo ili se radi o nesrećnom slučaju-kaže jedan od očevidaca tragedije.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, policija je obavila razgovor sa mašinovođom i svedocima tragedije.

O tragediji se oglasila Infrastruktura železnice Srbije.

- Na obezbeđenom putnom prelazu u Batajnici, putnički voz naleteo je na biciklistu koji je prelazio prugu. Biciklista je u toj nesreći poginuo. Putnički voz saobraćao je iz Beograd Centra za Novi Sad i iz Prokopa je krenuo u 15.00 sati. Putni prelaz u Batajnici na kome se nesreća dogodila, bio je obezbeđen polubranicima koji su u trenutku nesreće bili spušteni, svetlosnim saobraćajnim znacima i vertikalnom drumskom signalizacijom. Svi uređaji na putnom prelazu u trenutku nesreće bili su u funkciji i ispravno radili. Obavešteni su predstavnici MUP-a i Hitna pomoć. Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada nije u prekidu. "Infrastruktura železnice Srbije" žali zbog nesreće koja se dogodila i izražava saučešće porodici nastradale osobe - saopštili su iz ove institucije.Međutim, "Infrastruktura železnice Srbije" i u ovoj situaciji apeluje i upozorava da se na putnim prelazima poštuju propisi i saobraćajna signalizacija i da se pruga ne prelazi kada je rampa spuštena, jer samo tako mogu da se izbegnu ovakve tragedije i sačuvaju ljudski životi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati