Hronika

[ Izvor: Blic ]

22. 06. 2022. 11:48 1

Muškarac i žena ostali bez nogu u nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21 sat dogodila u Petrovaradinu, teško su povređeni pedesetosmogodišnja D. Š. i godinu dana mlađi I. Š. saznaje "Blic". Oni su u stravičnoj nesreći oboje ostali bez jedne noge, a lekari Kliničkog centra Vojvodine još se bore za njihove živote.

Dojavu o nesreći ekipa novosadske Hitne pomoći dobila je u 21:29 časova.

"Na licu mesta, lekari su zatekli povređenog muškarca i ženu nakon pada sa motocikla, sa izuzetno teškim povredama opasnim po život, te su hitno prebačeni na odeljenje reanimacije Kliničkog centra Vojvodine, gde se i sada nalaze", kaže dr Zoran Krulj.

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine potvrđeno je da su u kasnim večernjim satima zbrinuti ovi pacijenti.

"Primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih traumatskih povreda glave i tela. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka, sprovedene dijagnostike i operativnog tretmana pacijenti su u teškom opštem stanju, hemodinamski nestabilni i smešteni na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV radi sprovođenja intenzivnog konzervativnog tretmana", kažu u KCV.

Prema još ne potvrđenim informacijama, lekari Hitne medicinske pomoći zatekli su zaista strašan prizor na mestu nesreće, u kojoj su povređenima isečene noge.

U Kliničkom centru je potvrđeno da su oba pacijenta životno ugrožena. Detalji ove nesreće i kako je došlo do nje, još nisu poznati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati