Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

26. 05. 2022. 17:31 1

Uhapšeno 7 navijača pred derbi: Jedan bio na poternici

Uvertira i ovog derbija na ulicama prestonice bila je onakva na kakvu smo navikli svih ovih godina, najtačniji opis je ratno stanje koje je zapravo normalnost kada je reč o navijačima oba kluba.

U toku dana, satima pred derbi koji se igra od 18 sati, policija je imala pune ruke posla, otud i solidan broj hapšenja mladića zbog raznoraznih prestupa.

Nemira je bilo na potezu od Autoputa pred Gazelom, sve do stadiona, gde je policija na nekoliko tačaka lišila slobode nekolicinu momaka i tom prilikom kod nekih od njih našla i oduzela "navijačke rekvizite" za borbu sa protivnicima.

- Do sada je privedeno ukupno sedam osoba, od kojih: dva lica zbog ometanja policijskih službenika, jedan mladić zbog raspisane potrage, jedan zbog posedovanja predmeta pogodnih za napad i povređivanje i tri osobe zbog neposedovanja ličnih dokumenata. Oko 15.35 sati, policijski službenici Policijske brigade zaustavili su u zoni "Instituta Rudo" više vozila sa navijačima, među kojima i vozilo "Golf 5", koje je navodno učestvovalo u događaju kod Sava centra u kome je veći broj osoba ometao rad policijskog službenika Saobracajne policije - rečeno je iz policije.

Velike snage policije obezbeđuju i ovaj sudar večitih rivala koji, zasad, protiče u znaku velikih navijačkih tenzija na ulicama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati