Hronika

[ Izvor: Mediji ]

24. 05. 2022. 18:55 0

Uhapšen Nišlija, pre 20 godina oteo 3 žene?

Niška kriminalistička policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom i državnim organima republike Francuske, uhapsila je danas Nišliju A.M. (47) u Nišu. Sumnja se da je, kako je saopštila niška Policijska uprava izvršio dva krivična dela otmica iz člana 134 stav 3 u vezi stave 1 Krivičnog zakonika u saizvršilaštvu i krivično delo otmica iz člana 134, stav 4 u vezi stava 1 i 3 Krivičnog zakonika u saizvršilaštvu.

- On se sumnjiči da je 2002. godine sa još dvojicom muškaraca na teritoriji republike Francuske, oteo tri žene koje su primoravali prostituciju i prema kojima su postupali na svirep način, usled čega je jedna od njih preminula - navela je Policijska uprava u Nišu.

Kako se saznaje, A.M. je sa još dvojicom srpskih državljana Z.R. i B.N. na teritoriji Pariza i Tuluza oteo jednu tada dvadesetsedmogodišnju Francuskinju, Ukrajinku staru 25 godina i Francuskinju srpskog porekla, takođe dvadestpetogodišnjakinju.

- Oni su devojke držali u jednom hotelu, primoravali ih na prostituciju i mučili ih. Francuskinja srpskog porekla je od posledica torture preminula. Francuska policija ih je razotkrila, B.N. je pravosnažno osuđen u Francuskoj, Z.R. je preminuo dok je A.M. uspeo da umakne i skriva se dvadeset godina - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva A.M. je određen pritvor do 30 dana nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati