Hronika

Direktno.rs [ Izvor: HRT ]

18. 05. 2022. 17:18 1

Nenad Periš krenuo za Srbiju: Bol je neizdrživ

Nenad Periš, otac Mateja Periša, koji je nestao pre pet i po meseci, a za kog se sumnja da je pronađen kod Ada Huje, priznaje da oseća neizdrživ bol.

Nenad Periš je rekao da je jutros primio poziv od srpske policije i da mu je saopšteno da telo pronađeno u Dunavu bi po svemu sudeći moglo da bude Matejevo.

- Pozvala me srpska policija i rekla da je ribar pronašao telo nizvodno od Pančevačkog mosta i da na sebi ima odeću koja po boji odgovara boji koju je imao Matej u trenutku nestanka. Dok se ne sprovede DNK analiza, ne može se sa sigurnošću tvrditi da se radi o Mateju, ali po svemu ovome vrlo je velika verovatnoća da je tako. To bi bio kraj potrage, ako je istina, a mislim da jeste - izjavio je Nenad za HRT, pa dodao:

- Ovo nije kraj, moramo ići napred svi zajedno i ponovo ćemo se sresti iz molitvu.

Nenad Periš je, kako navode mediji, krenuo za Beograd iz Splita.

- U toku današnjeg dana ili najkasnije sutra će sigurno stići rezultati DNK analize. Kad sam bio u Beogradu, ja sam već ostavio svoje uzorke, tako da imaju sve što je potrebno.

Izmučeni čovek nije mogao da zadrži suze...

- Istina je istina i ona se ne može menjati. Mogu samo reći "Bogu hvala da je kraj ovom čekanju". Naravno da je to teško prihvatiti. To je neverovatno bolno, ali kažem, pogled napred. Digni pogled i prihvati Božju volju.

Na kraju, Nenad Periš ima jednu molbu.

- Zamolio bih sve novinare da se suzdrže od kontaktiranja mene i moje porodice. Napraviću siže i poslati svim redakcijama. Postoji veliko interesovanje i zahvaljujem se svima koji su želeli da pomognu, ali ako je ovo kraj, molim sve da prihvate i spuste pritisak. Od jutros mi non-stop zvoni telefon, više je nemoguće funkcionisati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati