Hronika

[ Izvor: Blic ]

11. 05. 2022. 16:38 1

"Čula sam motornu testeru i videla ga bez noge": Devojčica (16) videla nezapamćen zločin

"Nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi... Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem...". Ovako je policiji ispričala šesnaestogodišnja ćerka Tereze Perić iz Zrenjanina koja je sinoć, kako se sumnja, u porodičnoj kući ubila supruga Srđana (42), a potom njegovo telo motornom testerom isekla na komade i stavila ih u šerpu da ih kuva.

Devojčica, koja je bila u kući kada se užas odigrao je pozvala svog brata, a on policiju kada se užas dogodio. Kako je ispričala policajcima, videla je ceo zločin!

- Ceo dan je ležao. Kada sam došla iz škole, sedela sam normalno sa njim. Kada je ona došla sa posla oko 16 sati, ja sam zaspala, oko 21 sat, kada sam se probudila, ona je to uradila - rekla je devojčica, a onda opisala nezapamćen zločin:

- Mama je bila budna, a očuh je spavao u sobi pored. Ona je otišla u sobu i nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem. Uspeo je da joj uzme nož iz ruke. Istrčala sam iz kuće. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Na kraju nas je pustila da uđemo unutra. Videli smo telo. Videla sam očuha bez noge.

Prema njenim rečima, majka je najavljivala ubistvo.

- Pre par dana su imali veću svađu. Stalno su se svađali, ona je bila ljubomorna. Jako sam bila uplašena, tresla sam se, plakala, samo sam istrčala iz kuće. Stalno su imali rasprave, nije mogla da ga trpi - ispričala je njena ćerka.

Komšije kažu da su Srđan i Tereza bili povučeni, po njima, "pomalo čudni", ali ovako nešto nisu mogli da naslute ni u najcrnjim snovima.

- Bili su malo čudni, ali ne nasilni. Nikada ne bih pomislio na ovako nešto, strašno je - ispričale su komšije za medije.

Osumnjičena i žrtva imali su zajednički profil na Fejsbuku gde su često kačili slike na kojima su zajedno. Gotovo na svakoj fotografiji su zagrljeni ili Tereza sedi Srđanu u krilu.

Ispod slika, prijatelji su im ostavljali komentare: "Kako vas je lepo videti zajedno", "golupčići", "prelepi ste" i slično. Delovali su kao skladan par.

Podsetimo, Tereza, inače majka četvoro dece, osumnjičena je da je suprugu stavila lekove za smirenje u piće i tako ga omamila, a potom supruga nožem zaklala. Tereza je potom uzela motornu testeru i isekla delove tela svog supruga, a onda ih stavila u lonac i počela da ih kuva!

Policija je u kući ovog para, koji je bio par godina zajedno, zatekla stravičan prizor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati