Hronika

[ Izvor: Mediji ]

07. 05. 2022. 17:14 0

Otkriveno gde je bila pronađena devojčica

Šesnaestogodišnja Marija S. iz aleksinačkog sela Prćilovica, koja je pronađena jutros nakon sedmodnevne potrage, skrivala se kod jednog Nišlije koji živi u blizini Otvorenog tržnog centra gde je poslednji put i viđena.

Policija još obavlja razgovore sa tinejdžerkom u prisustvu službenika Centra za socijalni rad i njene majke Ružice, kako bi se ustanovilo da li u ovom događaju ima elemenata krivičnog dela, ali kako saznajemo, za sada ništa ne ukazuje da je Marija držana u Nišu mimo svoje volje.

- Ono što je do sada utvrđeno je da je bila sa jednim dečkom iz Niša. Još se utvrđuje da li su se znali od ranije ili ga je ona upoznala neposredno pre nestanka. Ona je dosta naivna za devojku njenog uzrasta i povodljiva tako da ne bi bilo nikakvo čudo da je krenula sa tim momkom a da su se tog dana i prvi put sreli. U svakom slučaju rad sa ovom porodicom će biti nastavljen a Centar za socijalni rad će odlučiti o merama koje će se preduzeti u interesu maloletnice s obzirom na ove okolnosti – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Devojčica je jutros na osnovu fotografije i po istoj garderobi u kojoj je poslednji put viđena, prepoznao policijski službenik. Zatečena je u blizini niške Železničke stanice u ulici Dimitrija Tucovića, u kraju u kome je poslednji put i viđena, a gde živi i dečko kod koga se sklonila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati