Hronika

[ Izvor: Mediji ]

05. 01. 2022. 18:18 8

Pretio da će da se raznese bombom, pa ubijen

Oko 16 sati u policijsku stanicu Obrenovac stigla je dojava da čovek u Filipovića kraju u Zvečkoj drži bombu u ruci. Pripadnici SAJ su upotrebili vatreno oružje i ubili muškarca koji je pretio više puta da će baciti bombu na policajce.

Kako nezvanično saznaje ekipa RTV Mag, koja je na licu mesta, muškarac je stajao sa pištoljem u jednoj ruci i bombom u drugoj i pretio da će da se raznese.

Na lice mesta odmah su izasli pripadnici policijske stanice Obrenovac, interventne jedinice iz Beograda, ekipa vatrogasno-spasilačke jedinice Obrenovac i Hitna služba.

Osoba koja je pretila da će se razneti neutralisana je od strane pripadnika OUP-a SAJ, potvrdio je i predsednik GO Miroslav Čučković.

Prethodno  je muškarca patrola pratila jer je za njim bila raspisana poternica sa izdržavanje zatvorske kazne. On je izvukao osigurač iz bombe i zamahivao prema policajcima, zbog čega su pripadnici SAJ zakonski reagovali i neutralisali ga. U torbi koju je nosio sa sobom imao je veliku količinu municije, pištolj, još jednu bombu i nož.

Kako se nezvanično saznaje u pitanju je muškarac 1960. godište sa teritorije opštine UB.

Oko 17 i 30h čula se eksplozija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati