Hronika

[ Izvor: Mediji ]

21. 12. 2021. 09:52 8

Uhapšeno 10 osoba u Štrpcu: Gradnja na Brezovici sumnjiva

Jedinica za privredni kriminal policije Kosova u saradnji sa Osnovnim tužilaštvom u Uroševcu, sprovodi veliku akciju "protiv korupcije u vezi sa gradnjom u Brezovici", objavio je portal Kaldžo.

U današnjoj akciji policije, kako je najavljeno, biće pretreseno više lokacija. Ovu vest je potvrdio i glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Uroševcu, Šukri Jašari.

Do sada je, kako je objavio portal, pretreseno preko deset lokacija, uključujući imanja i kuća bivšeg predsednika Opštine Štrpce i drugih visokih funkcionera Srpske liste, piše Kosovo online.

Navedeno je da se akcija sprovodi protiv osumnjičenih za umešanost u korupciju i mito.

- U vezi sa ovom akcijom, do sada je po nalogu državnog tužioca uhapšeno deset osumnjičenih, među kojima su bivši predsednik opštine Štrpce, direktor odeljenja za urbanizam, još nekoliko funkcionera i vlasnika preduzeća, zbog sumnje za krivična dela "primanje mita", "davanje mita" i "zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja". O svim ostalim dešavanjima u vezi sa ovom radnjom Tužilaštvo će blagovremeno obavestiti -  navedeno je u saopštenju prenosi Reporteri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati