Hronika

[ Izvor: 021.rs ]

06. 12. 2021. 14:39 0

Uhapšena trojica učesnika tuče u Novom Sadu

U saopštenju policije se kaže da su uhapsili Novosađane O. S. (25), N. R. (22) i D. P. (24) zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Policija navodi da se sumnja da su O. S. i N. R. u subotu uveče, ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama dvadesetšestogodišnjeg Novosađanina.

Takođe, sumnja se da su O. S. i D. P. u Kliničkom centru Vojvodine tukli još jednog dvadesetšestogodišnjaka i da su fizički napali policijske službenike.

Pretresom stana O. S. policija je pronašla pištoljsku i puščanu municiju, pa se on tereti i za nedozvoljeno posedovanje oružja. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.


Kako se saznaje, policija nastavlja istragu povodom ove masovne tuče koja se dogodila kod lokala "Prag", kada je ranjen pevač S. M. (29) iz Veternika. Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do masovne tuče više osoba u kojoj su korišćeni i noževi i tom prilikom je ranjen i S.M.

Izvori 021.rs su ispričali da su neki od onih koji su učestvovali u tuči dovodili povređene u Urgentni centar, a da je potom dolazila policija da ih traži i tada je došlo incidenta i u bolnici.

Ranjen pevač se prema poslednjim informacijama nalazi u svesnom stanju i treba da nastavi lečenje u Institutu u Sremskoj Kamenici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati