Hronika

Direktno.rs [ Izvor: RTS ]

02. 12. 2021. 13:24 1

Radnica se vodi kao nestala: Strašan požar u Obrenovcu (VIDEO)

U kineskoj robnoj kući u centru Obrenovca izbio je požar, koji vatrogasci već dva sata pokušavaju da zauzdaju. Jedna žena, radnica robne kuće, vodi se kao nestala. Povređenih nema, ali je nekoliko osoba zatražilo pomoć zato što su se nagutali dima.

U kineskoj robnoj kući u 10.40 u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu izbio je požar koji je zahvatio jedan sprat, a na njegovom gašenju angažovano je 55 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vozila.

Predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je da se jedna ženska osoba, rođena 1976. godine, radnica robne kuće, vodi se kao nestala. Nestanak je prijavila njena porodica.

Međutim, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je posetio Obrenovac, kaže da se, prema prvim informacijama, još uvek ne zna gde su dve Kineskinje iz tržnog centra.

Kako je rečeno, tri žene su privremeno smeštene u Dom zdravlja kako bi im se ukazala pomoć, zato što su se nagutale dima. Stanari četiri stambene zgrade su evakuisani iz bezbednosnih razloga, ali ne postoji opasnost po živote ljudi, rekao je Vesić.

Trenutno nema informacija o povređenima ili stradalima, i ne zna se šta je uzrokovalo požar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati