Hronika

Direktno.rs

29. 11. 2021. 12:45 28

VUČIĆEVA SRBIJA Rističević: Đilas ubija ljude

Vučićev dežurni rijaliti balegar Marijan Rističević nastavlja u svom manitom stilu da lupeta budalaštine po društvenim mrežama. Ovoga puta optužio je lidera Stranke slobode i pravde da je na jednom skupu ubio čoveka i da će možda "opet da ubija".

- Ovo opet preti, učestvovao u neustavnoj, nezakonitoj blokadi, sprečavao slobodu kretanja ljudi i još preti - napisao je Rističević, podelivši tvit Dragana Đilasa i dodao:

- Možda će opet da ubija kao što su dok se bogatio na legalno prijavljenom skupu ubili Ranka Panića. Nasilje nad desničarima i hapšenja u crkvi uz pretnju višegodišnjim robijama, to mu je bio stil ponašanja.
Ne treba ni napominjati koliko je bolesno to što Rističević koristi tragičnu smrt jednog čoveka kako bi satanizovao Dragana Đilasa.

Podsetimo, član Srpske radikalne stranke Ranko Panić nastradao je tokom protesta radikala u julu 2008. godine u Beogradu, kada je zadobio teške telesne povrede nakon kojih je preminuo. Koliko Dragan Đilas nema veze sa tim slučajem govori i činjenica da tada još nije bio gradonačelnik Beograda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati