Hronika

[ Izvor: Mediji ]

22. 11. 2021. 15:55 0

Vazura negirao krivicu u Višem tužilaštvu

Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura negirao je krivicu u Višem javnom tužilaštvu, gde je saslušan po krivičnoj prijavi koju je policija podnela protiv njega zbog zloupotrebe položaja.

Prema informacijama, on se tereti da je biciklističkom klubu Partizan pomogao da zadrži 2,4 miliona dinara koje je ovaj klub trebalo da vrati Gradu Beogradu. Vazura je osumnjičen u vezi sa ugovorom između fudbalskog i biciklističkog kluba Partizan o iznajmljivanju sportskog centra Teleoptik, za koje se sumnja da je bio fiktivan, odnosno da biciklisti nisu koristili Teleoptik.

- Pored ugovora i svih odluka postoji i više od 15 svedoka koji potvrđuju da je taj ugovor realizovan - naglasio je Vazurin advokat.

Vazura se tereti za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, a saslušanje je obavljeno u sklopu istrage koju je tužilaštvo pokrenulo pre desetak dana.

Pored Vazure pod ovom istragom su i direktor biciklističkog kluba Partizan Branko Bojović zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica.

Takođe i sekretarka za sport i omladinu Gradske uprave Beograda Dragana Belojević i Duško Milovanović, samostalni savetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda. Njih dvoje se terete za krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati