Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

19. 10. 2021. 11:15 3

Nišlija izručen Srbiji zbog ubistva žandarma

Predrag Todorov, za kojim se tragalo zbog ubistva iz 2017. godine, izručen je iz Berlina srpskim organima gonjenja po poternici koju je za njim raspisao Viši sud u Nišu.

Todorov je na poternici bio zbog ubistva izvršenog 2017, čija je žrtva bio bivši žandarm. Od ponedeljka je u pritvorkoj jedinici KPZ u Nišu. Za njim postoje poternice zbog krivičnih dela izvršenih u Beogradu, nasilničkih ponašanja, nedozvoljenog držanja oružja, trgovine uticajem i ugrožavanja javnog saobraćaja.

Podsećamo, Saša Mihajlović zvani Butra (36) iz sela Berevce, u Štrpcu sa prebivalištem u Nišu ubijen je 24. avgusta 2017. godine oko 4.30 časova na Keju Kola srpskih sestara u Nišu. Za njegovo ubistvo, osumnjičen je Predrag Todorov (27) zvani Peka Kartel, koji je prema informacijama iz istrage, u Mihajlovića ispalio pet metaka iz pištolja, pa pobegao.

Mihajlović je bio pripadnik niškog odreda Žandarmerije, a povod krvavog obračuna je bila svađa oko Mihajlovićeve devojke. Njih dvojica su se od ranije mrzeli, jer je Todorov u jednoj prilici udario šamar Mihajlovićevoj devojci.

Kobne noći obojica su bili u kafiću “Loko”, na Keju Kola srpskih sestara. Mihajlović je prišao Todorovu i kazao mu da nisu “rešili problem” zbog šamaranja njegove devojke.

- Todorov je izašao iz kafića, ali je poslao svog prijatelja da pozove Mihajlovića da i on izađe napolje. Kada je bivši žandarm to uradio, Todorov je ispalio jedan hitac u vazduh, ali mu je Mihajlović odgovorio da se ne plaši, nakon čega je on u njega ispalio pet hitaca - kažu sagovornici "Telegrafa" iz istrage.

Hitna pomoć je odmah došla na mesto tragedije i preuzela teško ranjenog mladića, ali je on preminuo na putu do Urgentnog centra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati