Hronika

[ Izvor: Danas ]

17. 10. 2021. 21:45 6

Vuletić: Hrkalović je zločinačko lice naše policije

Dijana Hrkalović je nešto loše, najnečasnije, ono mračno i zločinačko lice naše policije u periodu od 2015. pa do njene smene dve godine kasnije. Međutim, nije ona odvedena u pritvor zato što je neko shvatio da po istoj matrici predsednik države isto čini i sada, što je ona činila na mestu državnog sekretara. Da je to razlog, mračne i memljive zidove te ćelije sada bi ugledao pravni pedofil Aleksandar Vučić – ocenjuje za Danas profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić.

Prema njegovim rečima, slučaj Dijane Hrkalović nam govori o tome da onoga ko ruši institucije, krši zakone, gazi po Ustavu, neće sutra imati ko da ga brani.

– Današnji gazitelji pravne države sebi su jako otežali sudske procese. Nije Hrkalović nikakav simbol hrabrosti, otpora i disidentstva. Revolucije i režimi jedu svoju decu. Jedino što može je da za advokata uzme jednog molera, pa da zajedno organizuju jedan intervju koji će zaseniti Evropu – navodi Vuletić.

Profesor zaključuje da u zemlji u kojoj tona prođe, a gram nikako, u kojoj optuženi za zapaljeni džoint provede tri godine u zatvoru, a čovek koji proizvede tonu i po marihuane provede dve godine u pritvoru, u zemlji gde kriminal proizvodi izbore a izbori proizvode kriminalce, gde predsednik države univerzitetske profesore naziva pedofilima, a jedini pedofil je sam on, koji devet godina siluje mlade, nezrele, tek procvetale dvanaestogodišnje institucije republike Srbije i to besomučno, u produženom trajanju – u takvoj zemlji, pet godina nakon završetka slučaja biva smaknuta sa stola bivša državna sekretarka MUP-a.

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Dijani Hrkalović, a tereti se da je izvršila produženo krivično delo trgovina uticajem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati