Hronika

[ Izvor: Danas ]

14. 10. 2021. 14:12 9

"Vulin bi bio najsrećniji da smo uhapšeni"

Policija je danas uhapsila četrdesetsedmogošnjeg Valjevca koji je putem društvenih mreža pretio autorima emisije "Dobar, loš, zao" Marku Vidojkoviću i Nenadu Kulačinu, koji je istakao da mu je drago što je policija rasvetlila ovaj slučaj.

- Što reče moj kolega Vidojković, ostalo ih je samo još 14. Svega ovoga ne bi bilo da živimo u normalnoj zemlji. Sve dok imamo ljude koji su spremni zbog nekoga na vlasti, koga nikada nisu ni videli, niti osetili da iznose najmonstruoznije pretnje zbog mišljenja koje se ne slaže sa stavom tog vođe, imaćemo ovakva dešavanja - rekao je Nenad Kulačin za Danas.

On dodaje da ne postoji čovek u čije ime bi bilo kome pretio "i to je razlika između nas normalnih i njih".

- Ovaj uhapšeni, nadam se, imaće vremena da 48 sati razmisli o svom postupku i ako Bog da da ukapira zbog koga se našao tu gde jeste. Plašim se, međutim, da će svi oni da nastave, jer nama i dalje prete. Pred tužilaštvom i policijom, čiji ministar bi najsrećniji bio da smo Vidojković i ja uhapšeni, mnogo je posla - zaključuje Kulačin.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija uhapsila S.N. (47) iz Valjeva, koji se tereti da je sa svog naloga na jednoj društvenoj mreži uputio pretnje novinarima Marku Vidojkoviću i Nenadu Kulačinu.

Kako se navodi, on se sumnjiči da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati