Hronika

Direktno.rs

07. 10. 2021. 10:56 30

(VIDEO) Zapalio skupocena kola Snajperovoj ljubavnici i SEBE

Pojavio se snimak paljenja skupocenih automobila u Novom Sadu, koji su pripadali porodici U. J, devojke za čiju se otmicu sumnjiči Slobodan Milutinović Snajper.

Na snimku koji je dobila i naša redakcija, vidi se kako muškarac prilazi kolima - mercedesu A klase, koji se vodi na Snajperovu bivšu ljubavnicu, i na BMW X5, u vlasništvu njenog oca.

Vrti se oko kola u Stražilovskoj ulici, poliva ih benzinom, pali ih dok još stoji između kola i tako je zapalio i svoju nogu.

U blizini zločina se nalazi benzinska pumpa pa nije isključeno da je nabildovani "izvođač radova" flašu sa benzinom napunio baš tamo, što će policija lako utvrditi.

Podsetimo, Snajper uhapšen je pre nepunih mesec dana zbog sumnje da je oteo i pretukao U. J. u iznajmljenom stanu na Podbari. 

Milutinoviću je određen pritvor do 30 dana, a U. J. je dodeljen status osetljivog svedoka. Njena majka i sestra bi sutro trebalo da sse pojave u tužilaštvu i zato se ovo naručeno paljenje smatra pritiskom na svedoke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati