Hronika

[ Izvor: Mediji ]

08. 09. 2021. 21:58 0

Dvostruko ubistvo u Peći: Ubijen kandidat za predsednika opštine

Kandidat za gradonačelnika Peći iz redova Demokratske partije Kosova Astrit Ademaj ubijen je večeras u ovom gradu iz vatrenog oružja, potvrđeno je iz ove stranke za Ekonomiju onlajn.

- Zajedno smo bili ceo dan, nikome se nije zamerio niti se ja nekim imao probleme - rekao je zvaničnik ove stranke iz Peći.

Mediji javljaju i da je u ovom vatrenom okršaju povređen Ademajev brat, a da je ubijen i visoki zvaničnik DPK i kandidat za gradonačelnika Dečana Bljerand Kadrijaj.

Kosovska policija potvrdila je smrt dve osobe u sredu uveče u ovom gradu, usled hitaca ispaljenih iz vatrenog oružja, dok je jedna osoba povređena.

- Večeras oko 20:20 u blizini Ekonomske škole u ​​Peći došlo je do pucnjave u kojoj su tri osobe zadobile telesne povrede i upućene su u bolnicu u Peći. Nažalost, javljeno nam je da su dve osobe podlegle povredama. Na mestu događaja su policijske jedinice zajedno sa državnim tužiocem - rekao je Fadilj Gaši, portparol Kosovske policije za region Peć.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati