Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

26. 08. 2021. 22:52 13

Huligani napali Vladimira Vuletića

Nekadašnji funkcioner fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić napadnut je večeras na stadionu crno-belih, uoči duela kluba iz Humske sa Santa Klarom.

Kako pišu beogradski mediji, Vuletića je napala grupa navijača Partizana čiji je vođa bio Goran Veličković Goksi, žrtva Velje Nevolje i njegove monstruozne kriminalne grupe.

Huligan je, naime, prišao Vuletiću i udario ga nekoliko puta, pre nego je priveden, ali i pre nego što je doskorašnji potpredsednik Partizana otišao u stanicu policije.

Bivši potpredsednik Partizana je i ispričao kako je izgledao sukob sa huliganima.

- Ja sam sa dva prijatelja i dvoje njihove maloletne dece, ušao na stadion, na istočni ulaz i došao do tribine. Dakle, na donjem delu tribine sam našao neka slobodna mesta i tu našao da sednem. Znači nije se to desilo ispred stadiona, kao što pišu tabloidi, već na stadionu. To je mnogo važno. Napad ispred stadiona je javna površina, a ovo je na stadionu - rekao je Vuletić za Nova.rs.

Njega je navijač upitao "Je l’ ukusan Goksi", aludirajući na Gorana Veličkovića, jednu od žrtava klana Veljka Belivuka, uhapšenog vođe navijačke grupe "Principi".

- Krenuo sam da sednem i iza sebe sam čuo glas: "Je l’ ukusan Goksi?!". Okrenuo sam glavu i dobio sam istog sekunda jak udarac u predelu glave kod desnog uha na koje ne čujem ništa. Samo sam odgovorio "Nije". Okrenuo sam opet glavu i dobio još jedan udarac od istog napadača u crnom kačketu i crnoj majici i crnim kratkim pantalonama. Znači on je bio uniformisan, a ubrzo se stuštilo njih nekoliko. Dobio sam i udarac u predelu kuka - ispričao nam je Vuletić.

U tom momentu je reagovala Žandarmerija koja je bila, prema Vuletićevoj proceni, oko tri metra udaljena.

- Ona je reagovala i ja sam krenuo da izlazim onako prilično uzdrman. Ali, tada je Žandarmerija ušla u taj deo tribine i odmah ga je, da li ga je privela, šta mu je radila, ne znam. Uglavnom, lišila ga je slobode. Tog niskog i zdepastog u crnom. Tražili su od mene da ga prepoznam, ja sam ga prepoznao - kaže Vuletić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati