Hronika

Direktno.rs

25. 07. 2021. 17:00 19

Vučić rekao NIŠTA, zbog svojih laži vadi se na časnog inspektora Jovića

Aleksandar Vučić je sinoć opet slagao. I to nije nikakva vest. Vest bi bila da nije.

Pokušavajući da se odbrani od tvrdnji Veljka Belivuka kako se viđao sa njim u stanu na Zvezdari koji je pripadao Vučićevoj prijateljici, kako su komunicirali preko Ace Rošavog za koga je Vučić pričao da je fin momak, kako su Belivukovi kriminalci služili za sređivanje tribine, prebijanja i zastrašivanja demonstranata, ali i taksista, Vučić je pre nekoliko dana izjavio da je "napad" Belivuka i ekipe na njega započeo kada je postavio pitanje kako su nestali dokazi za ubistvo Vlastimira Miloševića za koga svi znaju da su ga pre četiri godine ubili Belivuk i Miljković.Direktno.rs je odmah pitao predsednika kada je on to pitanje postavio, gde i kome? Predsednik je obećao da će pokazati snimak sa Happy-ja gde je to navodno uradio.

Gledali smo Pink sinoc da bismo videli snimak. Ali od snimka ništa. Umesto snimka čuli smo Aleksandra Vučića koji govori kako je javno postavio to pitanje, ali opet nije rekao gde i kada.

Umesto toga, on je nastavio sa lažima pominjući čak i inspektora Dejana Jovića, kome je zbog toga što je hapsio Belivuka za ubistvo Miloševića i potom njegove huligane zbog razbijanja kluba u Beton hali (među njima je bio i drug Danila Vučića - Aca Rošavi), život uništen. Optužen je da je i sam kriminalac, hapšen, proveo u pritvoru 30 dana, izveden pred sud koji ga je oslobodio. Sve to, što ga je nedugo zatim koštalo života, priredila mu je ekipa koja je organizovala uništavanje dokaza i oslobađanje Belivuka i Miljkovića.

Svima u ovoj zemlji je jasno da smo država u kojoj nema odluke koju nije doneo sam Aleksandar Vučić. Od toga ko su treneri i igrači Zvezde i Partizana, preko toga kom će detetu država spasiti život, a kom neće, do svih važnih hapšenja i presuda. Tako je bilo i u slučaju ubistva Miloševića.

Vreme koje je pred nama daće odgovore na sva pitanja o povezanosti predsednika Srbije i raznih kriminalaca. Ali to neće biti kraj. Saznaće se i ko je sudija koji je Dejanu Joviću odredio pritvor, ko su njegove kolege koje su ga pakovale za zatvor, ko je tužilac koji je podigao optužnicu za nešto što je svima bilo jasno da ne postoji. Ko su sudije koje su optužnicu prihvatile... i tako dalje i tako dalje.

Neće se Srbija promeniti samo procesuiranjem Vučića, već i svih onih koji su prihvatili da za režim obavljaju prljave poslove u pravosuđu, tužilaštvu, novinarstvu, privredi, sportu...

Lista jeste dugačka, ali od postupanja po istoj zavisiće budućnost Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati