Hronika

[ Izvor: Mediji ]

24. 07. 2021. 15:45 2

Sahranjen dečak kog je usmrtio vozač na Karaburmi

Desetogodišnji Stefan Balić koji je nastradao od posledica stravične saobraćajna nesreće koja se dogodila u nedelju uveče na beogradskoj Karaburmi, kada je na pešačkom prelazu njega, njegovog mlađeg brata (4) i oca pokosio vozač Lazar G, pa pobegao, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Veliki broj ljudi došao je kako bi malog Stefana, zbog kog su žitelji Karaburme, ali i ostali Beograđani "ustali na noge", ispratio na večni počinak.

Među prisutnima na sahrani bio je veliki broj zaposlenih u Hitnoj pomoći, gde radi Stefanov otac, a gde je radio i dečakov deda.

- Otac dečaka, kao lekar, do poslednjeg trenutka uvek je davao sve od sebe da pomogne svakome. Nikad nije odustajao i mnogima je pomogao, a svom detetu nije mogao, iako su i on i Hitna pomoć brzo reagovali. Utoliko nam je sve ovo teže jer je on izuzetan čovek - rekli su očajni zaposleni u Hitnoj pomoći.

Prizor na groblju je potresan, na malom kovčegu poređano belo cveće. Dečakov otac u rukama je nosio fudbalsku loptu.

Protesti zbog prvobitne skandalozne odluke sudije Prvog osnovnog suda, koja je nakon nesreće pustila vozača da se brani sa slobode, u Ulici Marijane Gregoran, gde se tragedija dogodila, i dalje traju. Okupljeni građani ostaju pri zahtevima da vozač, koji je juče, nakon preinačenja prve odluke sudije, uhapšen i sproveden u pritvor, bude osuđen, ali zahtevaju i da sudija Radmila Đ. koja ga je prvobitno pustila iz pritvora pravno odgovara zbog te odluke. Na ulici, gde je automobil pokosio malog Stefana, njegovog brata i oca ispisan je grafit: "Ovde je ubijen Stefan (10)".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati