Hronika

[ Izvor: Mediji ]

23. 07. 2021. 13:16 7

Ovde je ubijen Stefan (9): Ubica na slobodi

Građani Karaburme su složni, poručuju da se neće povući sa ulice u kojoj je stradao maleni Stefan B. (9) koji je preminuo pet dana pošto ga je na pešačkom prelazu pregazio vozač kukavica Lazar G. (38). Kukavica, jer na pešačkom prelazu pokosio malog Stefana, njegovog mlađeg brata koji ima četiri godine i oca i zatim POBEGAO sa lica mesta, ne osvrnuvši se!

Mali Stefan B. je preminuo juče u bolnici, a Lazar G, koji je pobegao sa mesta nesreće, sramnom odlukom Prvog osnovnog suda pušten je da se brani iz kućnog pritvora.

Upravo je to razlog protesta građana koji je počeo sinoć, nastavio se tokom noći i danas, a kako najavljuju okupljeni građani, u 19 časova se očekuje još masovniji protest.

Sa lica mesta naši repoteri beleže potresne scene - građani u suzama ostavljaju cveće i pale sveće, ulicu su blokirali na onom mestu gde je do stravične nesreće i došlo, nose transparente: "Pravda za Stefana". Na ulici je ispisano: "Ovde je ubijen Stefan (9)".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati