Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

18. 07. 2021. 08:26 0

Izvučeno telo dečaka (9) koji se utopio u Drini

Uviđaj na mestu gde je sinoć pronađeno telo devetogodišnjeg dečaka koji se utopio u sredu je završen, a po nalogu višeg javnog tužioca Zorana Obradovića biće obavljena obdukcija.

Najbliži rođaci su, kako piše Telegraf.rs, na licu mesta identifikovali telo.

Uz jake reflekore policajci i komunalni radnici mrtvozorničke službe su uspeli da dođu do tela uz pomoć ljudi koji su ga sinoć pronašli.

- Čamcem se moglo samo donekle, a onda kroz vodu do jednog ostrvca iza kojeg je telo bilo u plitkoj vodi u uvali obrasloj u šiblje i sa puno granja. Još teže je bilo da se telo iz čamca iznese gore na obalu, jer je padala kiša, blatnjavo je i klizavo, pa je napravljen takozvani lanac - naveo je jedan očevidac.

Podsetimo, beživotno telo dečaka juče oko pola šest su primetilii pecaroši koji su prvo obavestili policajca iz svog sela i potom zajedno čamcem i kroz vodu prišli do uvale gde je telo bilo u granju.

- Teren je jako nepristupačan, uvučen u odnosu na korito reke koja je poslednja dva dana bila u opadanju pa se stvorilo jedno "ostrvo".Verovatno ga je u uvalu brza reka nabacila juče, možda čak i prekjuče i tu je ostalo kada se povukla u korito - priča jedan od pecaroša koji je pronašao telo.

Navodno je roniocima i meštanima Badovinaca koji su u četvrtak i petak iz čamaca osmatrali reku malo nedostajalo da otkriju mesto gde je bio dečako beživotno telo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati