Hronika

Direktno.rs

15. 06. 2021. 14:49 0

Snimak otmice vlasnika "Delta Sporta" (VIDEO)

Ukrajinski portal "Kijev operativ" na svom Jutjub kanalu objavio je snimak na kojem se vidi kako dvojica maskiranih napadača prilaze čoveku dok telefonira, grabe ga i odvoze kolima. Kako je naknadno objavljeno, žrtva je Milovan Roganović, vlasnik kompanije "Delta Sport", koja radi i na Floridi i na Kipru.

Nestanak Milovana Roganovića u Ukrajini prijavio je njegov prijatelj primetivši da se duže vreme ne javlja na telefon, a policija je otkrila da je otet 7. juna.  

Sumnja se da je otmicu organizovala Roganovićeva supruga, pošto je želeo da se razvede od nje, te je ona htela da ga se reši pa je sa bratom skovala pakleni plan.

Ona je navela da njen suprug nekoliko puta godišnje odlazi u Ukrajinu kako bi kontrolisao poslove. Za uspešnu odrađen posao, ponudila je stan u Moskvi koji vredi dva miliona evra, piše Telegraf.

Srećom, ukrajinska policija saznala je da se sprema likvidacija i odmah su otpočeli istragu kako bi zatvorili čitav krug i priveli sve uključene u ovaj zločin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati