Hronika

[ Izvor: Mediji ]

18. 05. 2021. 12:41 1

Ubio bivšu, pa sebe: Pronađeno telo policajca

Policajac Marko M. (52), osumnjičen za jučerašnje ubistvo Valjevke Ane Ilić (34), pronađen je danas mrtav i pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo.

Policija je danas saopštila da intezivno traga za njim, a u vezi istrage jučerašnjeg ubistva nesrećne žene, majke dvoje maloletne dece, koja ga je u februaru prijavila za proganjanje.

- Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu. Presudom Osnovnog suda u Valjevu, pravosnažno je osuđen na kaznu zatvora od pet meseci sa uslovom od tri godine, kao i meru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara takođe u trajanju od tri godine. Takođe, Policijska uprava u Valjevu protiv njega je u februaru pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla - stoji u saopštenju PU Valjevo.

Telo Marka M. danas je nešto posle podneva pronađeno u naselju Peti puk, na prostoru nekadašnjeg vojnog poligona. On je, prema prvim informacijama sa lica mesta, izvršio samoubistvo.

Reč je o službeniku policijske ispostave Policijske uprave u Valjevu koji je juče nestao i za kojim je, s obzirom na to da ga je ubijena prijavljivala za proganjanje i fizičke povrede, raspisana policijska potraga kao osumnjičenim za ovo ubistvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati