Hronika

Direktno.rs

20. 04. 2021. 11:14 33

Todorić: Palma drži policiju i tužilaštvo, žele da odbace prijavu i idu na zabranu ponovnog suđenja

Hoće da otvore istragu da odbace prijavu da kažu ne bis in idem (načelna zabrana ponovnog suđenja - prim. aut.). Iako je to pogrešno pravno stanovište idu da utvrde neosnovanost prijave. Povrh toga, Palma drži u džepu policiju, tužilaštvo i sud u Jagodini - kaže advokat Vladimir Todorić, povodom vesti da Više tužilaštvo u Jagodini otvara predmet "Palma" u vezi sa optužbama za podvođenje maloletnica.

- Pravno ne stoji to da odbačena prijava sprečava kasnije gonjenje, ali oni idu na to tumačenje. Kao kad je Vučević namerno podnosio prijavu protiv Aleksandra i Andreja Vučića samo da bi je odbacili - objasnio je Todorić.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda iznetih na konferenciji za medije Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

- Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela - rekao je danas Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je juče na konferenciji za medije da su se "monstrumi iz vlasti" izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, "podvodi žene i devojčice".

Da je Palma organizovao bunga-bunga žurke, na kraju pre par godina javno je rekla tadašnja ministarka Ana Brnabić, koja je za režimski tabloid izjavila da je i nju Marković zvao.

- Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima - kazala je ona u novogodišnjem broju "Kurira".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati