Hronika

[ Izvor: Novosti ]

13. 04. 2021. 15:48 1

Pali Kavčani: Božovići uhapšeni u Portugalu

Kotorani Igor Božović (50) i njegov sin Vladimir Božović (30) uhapšeni su u Portugalu po poternici NCB Intertpol Podgorica, rečeno je iz Uprave policije nezvanično.

Za navodnim pripadnicima kavačkog klana policija traga godinama.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, dva visokorangirana člana organizovane kriminalne grupa iz Kotora  uhapšeni su u saradnji Nacionalne policije Portugalije, Uprave policije i Europola.

- Sprovodeći aktivnosti u okviru istrage ciljanog traganja i razmjenom operativnih podataka službenika Sektora za borbu protiv kriminala - Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL Eurpol SIRENE, sa partnerskom službom iz Portugalije, a uz podršku Europol-a i ENFAST mreže, danas su u Portugaliji u gradu Redondo locirana i lišena slobode dva međunarodna tražena lica koje potražuje NCB Interpol Podgorica I.B. (56) i V.B. (30) oba lica iz Kotora - navodi se u saopštenju policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati