Hronika

[ Izvor: Beta ]

12. 03. 2021. 14:44 6

"Sednici o bezbednosti predsedava Vulin koji je promovisao Jovanjicu"

Zamenik šefa odborničke grupe Narodne stranke u Skupštine Beograda Miloš Pavlović ocenio je danas da sednici Skupštine Beograda o bezbednosti ne može da "predsedava" ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, "čovek koji je promovisao 'Jovanjicu' i ne može da dokaže poreklo imovine".

Na konferenciji za novinare ispred Centra "Sava", u kojem se održava sednica, Pavlović je naveo da je Beograd najnebezbednija prestonica u ovom delu Evrope sa više od 100 ubistava za devet godina i malim brojem rešenih ubistava.

- Sada imamo situaciju da se vlast izmedju sebe svađa i pripisuju saradnju s klanom uhapšenog Veljka Belivuka koji su sami stvorili - rekao je Pavlović.
Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladmir Gajić izjavio je da sednici Skupštine grada o bezbednosti predsedava Vulin, koji je, kako je ocenio, "kontaminiran" u aferi "Jovanjica".

Govoreći o aferama "Krušik", "Jovanjica" i "Prisluškivanje" predsednika Srbije, Gajić je naveo da je to "jedan predmet", jer ih vezuje učešće predstavnika vlasti. Gajić, koji je advokat Aleksandra Obradovića, optuženog u slučaju "Krušik", rekao je da je taj proces u stanju "hibernacije".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati