Hronika

[ Izvor: Beta ]

02. 03. 2021. 15:52 1

Vozaču "audija smrti" preti osam godina zatvora

Osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužnicu protiv Nemanje S. (19) iz Beograda za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zbog toga što na Bulevaru Medijana u Nišu 4. januara izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli pešaci Andrej Prekljušaj (12) i Dejan Ilić (48).

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva Ivan Marković je rekao da je tužilaštvo predložilo da se optuženom izrekne maksimalna kazna od osam godina zatvora i mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet godina.
Marković je takođe kazao da je tužilaštvo predložilo produženje pritvora za Nemanju S. o čemu će odlučivati Osnovni sud.

Nesreća na Bulevaru Medijana dogodila se nakon što je optuženi, vozeći velikom brzinom automobil "audi", izgubio kontrolu nad autom, izleteo sa kolovoza i na trotoaru udario Prekuljušaja i Ilića.

Usledio je niz protesta ogorčenih Nišlija, a kao rezultat toga učestale su kontrole saobraćaja u gradu i smenjen načelnik Saobraćajne policije Dragan Pešić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati