Hronika

[ Izvor: Južne vesti ]

02. 03. 2021. 14:15 5

Opljačkan Novica Tončev, uzeli mu 5.000 evra?!

Kofer sa novcem i garderobom iz parkiranog automobila ministra Novice Tončeva ukraden je sinoć u Nišu, a kako kažu u policiji, počinilac je pronađen i uhapšen je 56-godišnji muškarac.

U niškoj policiji potvrđuju da se pljačka odigrala juče, a kako dodaju, o događaju je obavešteno Osnovno tužilaštvo.

Policija je pronašla 56-godišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je iz automobila ukrao kofer sa novcem i garderobom - kažu u policiji.

 

Ministar zadužen za razvoj nerazvijenih opština Novica Tončev kaže da je incident sa krađom torbe zanemarljiv, u odnosu na zadatke sa kojima se policija svakodnevno susreće, pišu Južne vesti.

- Svakako sam jako zahvalan niškoj policiji na izuzetno brzoj reakciji i pronalaženju počinioca ovog dela. Svako poštovanje. Ovih dana smo svi svedoci odlučnosti i efikasnosti u radu Ministarstva unutrašnjih poslova republike Srbije. Verujem da svi građani naše zemlje dele sa mnom osećaj da danas živimo u pravno stabilnoj i pre svega sigurnoj državi - kaže Tončev.

Koliko je novca bilo u torbi, policija i ministar ne otkrivaju, a pojedini provladini tabloidi barataju sa cifrom i od 5.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati