Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Novosti ]

28. 02. 2021. 14:57 39

Policija pitala Kokezu "da li si hteo da ubiješ Vučića"?!

Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza priveden je danas u SBPOK na informativni razgovor, a režimski mediji prenose da je odbio poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva Aleksandra Vučića. To svakako čudno zvuči, pogotovo ako se uzme u obzir da je Kokeza sve stvorio zahvaljujući predsedniku Srbije!

"Novosti" prenose da predsednik FSS nije želeo da ide na detektor laži, ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.

Kako prenose mediji, Kokeza je negirao da poznaje kriminalca Darka Eleza iz BiH, pa i operativci sumnjaju da nije govorio istinu, jer postoje svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima.

Podsetimo, Slaviša Кokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, danas je u SBPOK priveden na informativni razgovor kako bi objasnio svoje veze sa ljudima iz kriminogene sredine. On je poznat i kao visoki funkcioner SNS, stranke na vlasti i biznismen koji poseduje više firmi koje su od 2014. do danas ostvarile visoke prihode preko poslova sa državom.

Aleksandar Kajmaković, Aca Bosanac, vlasnik prestižnih restorana označio je Kokezu kao čoveka koji mu je preporučio Veljka Belivuka, Velju Nevolju kao obezbeđenje u lokalima.

On je, prema pisanjima režimskih medija, ispričao da je, nakon druženja sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović i njenom zaštitim, na predlog Kokeze, s njim i Nebojšom Stefanovićem, tadašnjim ministrom policije, otvorio restoran "Temperament" u Beton hali.

Dogovor je, prema tvrdnjama beogradskih portala, bio da prihodi od restorana idu "50 odsto Stefanoviću i Papiću", a po 25 odsto "meni i Kokezi".

Posle svega što je danas objavljeno u medijima, nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati