Hronika

[ Izvor: Mediji ]

23. 02. 2021. 13:29 0

"Srpska lista direktno odgovorna za napad na Rašićevog sina"

Pokret slobodnih građana optužio je Srpsku listu da je direktno odgovorna za prebijanje sina Nenada Rašića, zbog toga što kontinuirano vodi kampanju satanizacije svih drugih političkih opcija Srba na Kosovu.

 

- To što niko lično iz Srpske liste, filijale SNS na Kosovu sa podrškom vlade u Beogradu i predsednika Aleksandra Vučića, nije lično pretukao, ili povukao oroz, ne umanjuje njihovu odgovornost, nakon što su sve svoje političke protivnike nazvali izdajnicima, plaćenicima Albanaca, ljudima koji razbijaju jedinstvo Srba. Na kraju se uvek nađe neko ko će zadojen mržnjom, to učiniti umesto njih - naveo je PSG u saopštenju.

PSG je podsetio da su funkcioneri Srpske liste pre nekoliko dana Rašića nazvali kockarem koji se dodvorava Albancima kako bi uništio Srpsku listu.

- Ovakve fašističke metode moraju odmah da prestanu, i budu osuđene od svih političkih činilaca, kako bi se među Srbe vratio mir. Podsećamo na reči Olivera Ivanovića, koji je prošao kroz istu takvu kampanju i na kraju bio ubijen, koji je govorio da se Srbi na Kosovu više plaše Srba i Srpske liste nego Albanaca - dodaje PSG.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati