Hronika

[ Izvor: Suboticke.rs ]

16. 02. 2021. 15:43 8

Psi lutalice napali ženu i odgrizli joj uvo

Čopor pasa lutalica napao je jutros ženu u blizini autobuske stanice i Kuće zdravlja u Subotici, potvrđeno je portalu Subotičke.rs u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Incident se desio jutros oko 5.30, a psi su, prema saznanjima portala, bili udaljeni, ali su ubrzo, ničim izazvani, potrčali ka ženi, napali je, oborili je na zemlju, a zatim počeli da je grizu, što je trajalo nekoliko minuta. Ženu je spasilo obezbeđenje koje je najverovatnije iz zgrade suda.

Prema informacijama iz subotičke bolnice, povređenoj ženi psi su odgrizli skalp, zadobila je više od dvadeset ujeda samo po glavi, odgrizeno joj je uvo i izgrizena cela leva ruka, a ima i nekoliko ujeda po telu. Iako nije u životnoj opasnosti, žena je u zbiru zadobila teške povrede. Uprkos traumi koju je doživela, nije izgubila svest ni u jednom trenutku.

Povređena je prebačena u subotičku bolnicu, gde se i sada nalazi.

Kako se navodi, psi su pre oko nedelju dana izujedali i radnika obezbeđenja na autobuskoj stanici. Dok mu je hitna pomoć ukazivala pomoć, psi su napali i jednu putnicu na peronu koja je, uz pomoć ljudi koji su se zatekli pored nje, uspela da se odbrani.

Pretpostavlja se da se radi o istom čoporu lutalica koji se, kako svedoci tvrde, kreće duž pruge iz pravca prečistača ka autobuskoj stanici i nazad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati