Hronika

[ Izvor: Mediji ]

28. 01. 2021. 08:56 11

Ubijen navijač Partizana u pucnjavi u Pančevu

T. S. (24), u Pančevu poznat kao navijač Partizana ubijen je u pucnjavi u mestu Starčevo. Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više pripadnika navijačkih grupa, piše Pink.

Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja. Jedan metak pogodio je navijača Partizana u stomak. Zatim je Marko M. (39 ) svojim automobilom odvezao teško ranjenog mladića do Doma zdravlja u Pančevu.

Mladić je prevezen u bolnicu, gde je umro. Prema nezvaničnim informacijama, jedan 20-godišnji mladić, učesnik obračuna, svojim auotmobilom je udario osobu koja je pucala iz pištolja. Taj automobil je pronađen sa polomljenom šoferšajbnom.

Na mestu pucnjave pronađen je veći broj čaura. Ubijeni muškarac imao je dosije. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, policija intezivno radi na identifikaciji svih učesnika sukoba i hapšenju ubice. Neki od ucesnika obracuna vec su identifikovani. Takođe, utvrđuje se motiv sukoba za koji se pretpostavlja ima kriminalno navijačku pozadinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati