Hronika

[ Izvor: Novosti ]

24. 01. 2021. 14:23 0

Neuropsihijatar izgubio život u nesreći kod Loznice

Poznati loznički lekar, primarijus dr Siniša Jovović (57), neuropshijitar i veštak sudske medicine poginuo je u saobraćajnoj nesreći na šabačkom putu, kod firme "Velkom".  

Vozač crvenog "pežoa 207" udario je u banderu i izdahnuo na mestu nesreće. Kako je "Novostima" saopšteno iz Doma zdravlja "Dr Milenko Marin", Hitna služba ove ustanove je konstatovala da je poginuli poznati tamošnji lekar, primarijus dr Siniša Jovović (57), neuropshijitar i veštak sudske medicine.

Navodno, krenuo je za Beograd da poseti sinove, koji žive u glavnom gradu kojim je bio posvećen.

Dr Jovović je slovio od prvih dana, za vrsnog i poslu posvećenog pshijatra. U toj oblasti se neprestano usavršavao, primenjujući znanje u praksi, ali i pišući mnoge stručne radove u časopisima u zemlji i inostranstvu.

Jedno vreme bio je načelnik Psihijatrijskog odeljena Opšte bolnice u Loznici. Slovio je, ne samo za dobrog lekara, već i za svestranog intelektualca, pokazujući veliko interesovanje za razne oblasti počev od filozofije, istorije, književnosti i umetnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati