Hronika

[ Izvor: Mediji ]

22. 01. 2021. 12:14 1

Lažna uzbuna: Specijalci upali u zgradu suda zbog bombe

Pripadnici specijalnih jedinica MUP-a Srbije upali su u zgradu suda u Novom Sadu zahtevajući od prisutnih da hitno napuste zgradu zbog dojave o bombi. Međutim, kako saznaju pojedini mediji iz policije, radilo se o lažnoj uzbuni.

Pirlikom upada u zgradu suda specijalci su svima govorili da je situacija ozbiljna. Ipak se ispostavilo da je reč o lažnoj uzbuni, jer je nakon kontradiverzionog pregleda suda utvrđeno da se u njemu ne nalazi nikakva eksplozivna naprava.

Kako prenose mediji, u toaletu suda je pronađena velika koverta, a pre toga neko je pozvao telefonom i rekao da se tamo nalazi bomba.

- Dojavu je uputio muški glas u 10:57 na telefon suda i rekao da je u toaletu na prvom spratu postavio ekspolozivnu napravu - rekla je portparol Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Isti muškarac je dodao da će se javiti i reći gde je postavio sledeću napravu, dodala je Ostojić.

Nakon toga svi zaposleni, stranke i građani napustili su sudsku zgradu radi provera koje obavljaju kontradiverzione ekipe MUP-a.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati