Hronika

[ Izvor: Blic ]

15. 01. 2021. 19:44 4

Policajci prekinuli žurku u Kruševcu, pa napadnuti

Dvojica muškaraca R. N. i R. D. iz mesta Novo selo kod Kruševca, privedeni su nakon napada na policijske službenike. Oni su u četvrtak oko 00.20 časova prilikom intervencije policije zbog narušenog javnog reda i mira prilikom proslave Srpske nove godine, u dvorištu kuće rukama zadali više udaraca u predelu glave i tela policijskim službenicima.

Policija je reagovala po prijavi osobe koja se žalila da se iz kuće osumnjičenih D. R. i N. R. čuje glasana muzika i da pucaju iz pištolja. Kako su naveli iz policije u pitanju je bila proslava Srpske nove godine.

Policija je po izlasku na lice mesta u kući, suprotno propisanim epidemiološkim merama, zatekla 12 osoba, od kojih su četvorica muzičari koji su svirali, i upozorila prisutne na remećenje javnog reda i mira. Tom prilikom, osumnjičeni D. R. i N. R. napali su dvojicu policijskih službenika i naneli im lake telesne povrede.

Policija je protiv te dvojice osumnjičenih, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu nadležnog tužioca, podnela krivične prijave zbog postojanje osnova sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Takođe, komunalna policija protiv osumnjičenih preduzela je mere po osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati