Hronika

[ Izvor: Blic ]

27. 12. 2020. 11:59 1

KRVAVI OBRAČUN TINEJDŽERA Milan na respiratoru, devojka (14) ubijenog Nemanje izašla iz bolnice

Milan T. (18) iz Zaplanjske toponice koji je juče izboden u tuči u kojoj je ubijen Nemanja Antanasović (18) iz istog sela kod Gadžinog Hana i dalje je u teškom stanju, dok je četrnaestogodišnja devojka ubijenog mladića, koja je lakše povređena, otpuštena iz bolnice.

- Zdravstveno stanje izbodenog M. T. isto je kao i juče, priključen je na respirator, vitalno je stabilan, ali je i dalje neposredno životno ugrožen. Povređena devojka (14), nakon dijagnostike, obrade rade i višesatne opservacije, otpuštena je na kućno lečenje - saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu.

Antanasović je ubijen juče oko 6.40 časova sa više uboda nožem u tuči u Zaplanjskoj toponici, dok je njegova devojka stara 14 godina zadobila pliću ranu grudnog koša. Milan T. je uboden nožem u grudi i zadobio je teške povrede, ali sve okolnosti pod kojima se desila tuča zvanično još nisu saopštene i istražuju se.

Nemanja je nekoliko časova pre nego što je izboden, pretučen na ulici zbog čega je zatražio lekarsku pomoć, ali je nije bilo potrebe da se zadržava na lečenju, piše Blic.

Sumnja se da je mladića u ranim jutarnjim časovima izbo Milan T. (18) kod koga je, po rečima Milanovog oca, Nemanja rano jutros došao na vrata.

Kako je ispričao otac Milana T, Nemanja im je navodno rekao da je napadnut i da mu treba pomoć i Milan je krenuo sa njim da isprati njega i njegovu devojku do kuće, ali se ubrzo vratio sa ubodnom ranom od noža i odmah su ga odvezli u bolnicu.

Policija rasvetljava sve okolnosti ovog slučaja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati