Hronika

Direktno.rs

13. 10. 2020. 09:45 9

"MALO SAM GA TUKAO" Sramna odbrana Ivana Kontića

"Ne znam zašto mi se na teret stavlja pokušaj ubistva Miljana Mandića. Potukli smo se i on nakon tog sukoba nije imao povrede opasne po život. Zadobio je samo jednu opasnu povredu i ništa više", rekao je Ivan Kontić, koji je uhapšen pre dva dana u iznajmljenom stanu u Crnoj Gori zbog zverskog prebijanja u Novom Sadu 24. avgusta. Kontić je dodao da je ispao konflikt između njih dvojice i da ga je "malo tukao".

Posle saslušanja, Kontiću je određen ekstradicioni pritvor od dva meseca, a tereti se za pokušaj ubistva. Za njim se tragalo od 24. avgusta kada je onesvešćenom Mandiću polomio obe ruke.

Podsetimo, Ivan Kontić je nestao odmah posle brutalnog prebijanja, a za njim je bila raspisana i međunarodna poternica.

Srpska policija je 19 dana kasnije nakon što je isplivao snimak koji je zgrozio Srbiju, saopštila da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

Osim što se o ovom događaju saznalo tek posle skoro tri nedelje, postavlja se pitanje kako je moguće da policija i Tužilaštvo nisu adekvatno reagovali odmah nakon napada i kako je Kontić mogao da napusti zemlju i pobegne u Crnu Goru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati