Hronika

Direktno.rs

25. 09. 2020. 19:52 21

"Da Vulin ima trunčicu morala, podneo bi ostavku"

Dva pilota poginula su danas kada se avion MiG-21 srušio u okolini Loznice, a Ministarstvo odbrane tvrdi da je avion bio ispravan, iako je dve godine bio van upotrebe. Da li će neke posledice možda snositi ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji doduše trenutno i nije ministar, da li će neko uopšte snositi odgovornost za nesreću ili će se krivica ponovo svaliti "na pijane pilote" - neka su od pitanja koja postavljaju korisnici Tvitera.

- Da Vulin ima trunčicu morala u sebi, podneo bi ostavku iste sekunde. Ovako, ova vest se samo doda na listu tragedija od 2012.

- Da li sad nije neki red da ministar vojni, iako u tehničkoj vladi, treba da podnese neke konsekvence zbog nesreće kao što je pad vojnog aviona. Barem moralno. U stvari u pitanju je Vulin tako da slobodno brišite moralno.- Grozna vremena za Srbiju, Vulinu verovatno spremaju novi orden, a za pad aviona će okriviti Đilasa. Evo za Kurir stručnjak za vazduhoplovstvo izjavi da piloti nisu bili stručni za upravljanje letelice... Sramota me je gde živim mada možda narod nije i zaslužio bolje.

- Mig pao? Piloti poginuli? Režimski mediji brane režim i već pišu da je “lešinaranje” kada se pita ko je odgovoran. Ma opušteno, Vulin i onako ide u drugo ministarstvo, lansiraće neku pokrivalicu, a glavni zlotvor će za par dana da priča kako nije spavao zbog ovoga i.. idemo dalje.
- Pošto je MIG 21, star 34 godine bio ispravan, kako nas ubeđuju iz MO, a koji je pao kod Loznice, ostaje da nas ubede da je pilot bio pijan! Poznato, zar ne?

 
 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati