Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Subotica.com ]

20. 09. 2020. 18:18 0

Požar kod Subotice, tinejdžer u opekotinama

Oko 15 časova u Ulici dr Ferenca Bodrogvarija, u MZ Zorka u Subotici zapalilo se porodično imanje, a u toj vatrenoj stihiji povređen je 16-godišnji tinejdžer, koji je zadobio opekotine. Gust crni dim video se praktično iz svih delova grada, piše portal Subotica.com.

Kuća, automehaničarska radionica i nekoliko automobila su u potpunosti izgoreli, čime je načinjena velika materijalna šteta. Srećom, nije bilo žrtava.

U pitanju je porodično gazdinstvo koje je u okviru svog imanja ima i automehaničarsku radnju, a prema prvim informacijama, potpuno je izgorelo šest, sedam automobila. Građani su naveli da je požar brzo planuo, te da je u jednom momentu eksplodirala najverovatnije butan boca, koja je odskočila visoko u vazduh, uz jak prasak.

U tom domaćinstvu živelo je više porodica. Hitna pomoć je ukazala pomoć dečaku starom 16 godina kojem su utvrđene opekotine prvog stepena, ali i nekolicini drugih zbog gutanja dima, dok su ostali članovi koji su se tamo zatekli na sigurnom.

Na mestu gde je došlo do požara vrlo brzo su stigle ekipe vatrogasaca i hitne pomoći. Na lokaciji vatrogasci-spasioci pokušavaju da obuzdavaju vatrenu stihiju sa, za sada, tri vozila, dok su medicinske ekipe u pripravnosti.

Sumnja se da je uzrok požara vatra koja je planula u zarasloj travnatoj površini, a koja se vrlo brzo proširila na domaćinstvo koje je najviše stradalo u požaru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati