Hronika

S. M.

07. 09. 2020. 17:39 0

Počelo suđenje Nišliji: Slučaj mi je namešten

Pred Višim sudom u Nišu, Darko Mitić (34) optužen za teško ubistvo Miloša Radojkovića (25) tvrdio je tokom današnjeg suđenja da su dokazi protiv njega namešteni, a na ovom suđenju svedočila je i supruga ubijenog. Mitić se tereti da je 20. novembra prošle godine sa dvanaest hitaca, od kojih su Radojkovića pogodila deset, lišio života stradalog zbog toga što mu je on par meseci rpe toga zapalio automobile.

- Nisam kriv, ja sam u najgoroj situaciji, dokazi su protiv mene podmetnuti, sva prava su mi uskraćena – kazao je Mitić.

Osumnjičeni je tražio da se odloži suđenje, jer se, kako je rekao, zbog epidemije koronavirusa, nije pripremio, odnosno nije obavio razgovor sa braniocem.

Inače, ključni dokaz za podizanje optužnice bili su biološki tragovi na čaurama ispaljenih iz pištolja „CZ“ 99 korišćenog za ubistvo, koji je osumnjičeni nelegalno posedovao, pa se osim za teško ubistvo tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.   

Prema navodima tužilaštva, motiv zločina je što je Radojković 28. juna 2019. godine, baš na dan kada se ženio,  zapalio auto „mercedes“, vlasništvo Darkove devojke.  Miloš je zbog paljevine uhapšen i trebao je da se na sudu pojavi u decembru prošle godine, ali je, kako tužilaštvo tvrdi, Mitić odlučio da pravdu uzme u svoje ruke. 

Suđenje će biti nastavljeno 2. oktobra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati