Hronika

[ Izvor: Telegraf/Blic ]

12. 06. 2020. 08:21 0

PREOKRET Otmice dece u Šapcu nije bilo

Mediji su juče preneli vest da je oko 16 časova u Šapcu navodno došlo do pokušaja otmice, ali je istina, kako pišu mediji, drugačija. Naime, žena je ispričala da je žuti kombi iz kojeg su izašla tri muškarca stao ispred njene sestre i sestrića, dece stare pet i devet godina i pokušala da ih otmu od majke, ali...

Na snimku koji su zabeležile ulične kamere vidi se žuti kombi, ali on prolazi pored majke i dvoje dece, ne zaustavljajući se. Takođe, ne vidi se ni da neko pokušava da odvoji mališane od majke.

Nije sasvim jasno da li su putnici iz vozila razmenili nekoliko reči sa ženom, ali se vidi da se deca bezbrižno trčkaraju kao i da se njihova majka osvrće i gleda u kombi. Nakon toga, vidi se da se vozilo udaljava sa lica mesta. 

- Sestra je stajala sa decom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletela tri muškarca i počela da vuku decu u nameri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni verovatno uplašili, utrčali u kombi i pobegli u nepoznatom pravcu - prepričala je danas detalje tetka mališana čija je otmica navodno pokušana.

Iz PS Šabac su rekli da nije podneta krivična prijava, te da su obavestili Osnovno i Više javno tužilaštvo, ali da su policajci uzeli izjavu od majke mališana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati