Hronika

M. Živković

06. 06. 2020. 11:07 1

Jurić za Direktno: Nadam se da će umesto meni žrtve da se javljaju policiji i nadležnima

Igor Jurić, osnivač "Fondacije Tijana Jurić" i otac otete i ubijene maloletne devojčice Tijane, u petak je dao iskaz Tužilaštvu povodom navoda da ima dokaze o pedofiliji i učestvovanju političara u obljubi maloletnih lica, a za Direktno.rs je rekao da bi bio srećniji kada bi se ubuduće žrtve ovakvih zločina javljale nadležnim institucijama.

Jurić je Višem javnom tužilaštvu dao sve papire, fotografije i dokaze na koje se pozivao u prethodnim mesecima kada je govorio o političaru pedofilu, dok je sa druge strane Tužilaštvo saopštilo da nakon dugog razgovora sa Jurićem, on nije rekao ime tog čoveka.

- Tužilaštvo je na osnovu informacija do kojih se došlo prilikom uzimanja izjave u višečasovnom razgovoru sa Igorom Jurićem, nije došlo do podataka na osnovu kojih bi se utvrdio identitet NN izvršioca teškog krivičnog dela obljuba nad detetom iz člana 180 Krivičnog zakonika, kao ni identitet maloletnog lica nad kojim je delo učinjeno, a koje je u vreme izvršenja krivičnog dela imalo 13 godina - navodi se u saopštenju.

Na pitanje Direktno da li je rekao ime političara za kojeg tvrdi da je pedofil, Jurić je istakao da je u Tužilaštvu rekao sve što je imao da kaže.

- Nadam se da će se umesto meni, ubuduće žrtve zločina javljati odmah policiji i nadležnim organima. Što se tiče izjave u tužilaštvu, sve što sam imao da kažem, rekao sam tamo - rekao je za naš portal osnivač "Fondacije Tijana Jurić".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati