Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Jugmedia.rs ]

05. 06. 2020. 06:47 5

ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Tinejdžera napalo 10-ak maloletnika i PRETUKLO PALICAMA

Repriza užasa iz Velike Plane! Mladića iz Lebana M. D. (18) pretuklo je desetak maloletnika palicama na izvlačenje, nogama i pesnicima posle bezazlene prepirke na tribinama fudbalskog stadiona u toj varoši. To se desilo samo nekoliko dana nakon što je drvenom palicom pretučen mladić u Velikoj Plani, kojeg je unuk SNS poslanika udarao, dok ga je njegov saučesnik u zločinu držao.

Slučaj je prijavljen policiji, a u lekarskom uverenju stoji da je reč o lakšim telesnim povredama, dok se na licu i telu pretučenog vide povrede. Incident se dogodio 1. juna sat i po posle ponoći.

M. D. je bio, kako navodi, u društvu sa još jednim drugom kada je pristigla grupa mladića među kojima je bio i njegov nekadašnji cimer, jedini osamnaestogodišnjak s maloletnicima, a s kojim žrtva obesti nije od ranije bio u dobrim odnosima.

Tvrdi da su usledile provokacije, jednom, pa još jednom i onda je M. D. gurnut, pao na ogradu posle čega je usledilo batinjanje palicom, pesničanje i šutiranje.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković potvrdio je incident koji je prijavljen lokalnoj policijskoj stanici, da se preduzimaju radnje i mere po nalogu Tužilaštva.

Podsetimo, pripadnici MUP-a u Velikoj Plani uhapsili su Aleksandra Đurišića (22), unuka bivšeg sudije i poslanika Srpske napredne stranke Živana koji je blizak Predragu Malom i Branku Maloviću, i A. P. (27) iz Velike Plane zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati