Hronika

[ Izvor: Beta ]

30. 05. 2020. 14:31 0

Dvoje poginulo, 26 povređenih u saobraćajnoj nesreći

Dve mlađe devojke poginule su, a 26 osoba je povređeno u sudaru autobusa i automobila na magistralnom putu Danilovgrad – Nikšić.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili minibus kompanije "Glušica" koji se kretao ka Podgorici, i automobil marke Folksvagen budvanskih registarskih tablica koji se kretao ka Nikšiću, nakon čega je minibus sleteo u provaliju pored puta, a automobil udario u stenu. 

Direktor Opšte bolnice dr Ilija Ašanin kazao je da je prvi pacijent primljen u 9 časova i da je ukupno primljeno njih 26, od kojih je 19, nakon urađene dijagnostike i ukazane pomoći, vraćeno na kućno lečenje, dok je sedmoro zadržano na bolničkom lečenju.

- Od njih sedmoro petoro je zadržano zbog ozbiljnosti povreda u jedinici Intenzivne nege, jedan povređeni je zadržan na hirurgiji i drugi na odeljenju ortopedije. Devojčica od devet godina je odmah operisana zbog povrede unutrašnjih organa i krvarenja i sada se oseća dobro i stabilnih je vitalnih parametara. Ostala je u jedinici intenzivne nege zbog nastavka lečenja - kazao je Ašanin medijima.

Prema njegovim rečima svi koji se nalaze u jedinici intenzivne nege su stabilnih vitalnih parametara i reč je uglavnom o povredama i prelomima ekstremiteta i rebara.

Autobus sa 24 putnička mesta, kretao se iz pravca Nikšića ka Podgorici. Od siline udara minibus je završio je 15-ak metara ispod puta, a sa njega je otpao točak i skotrljao se pored puta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati