Hronika

[ Izvor: Beta ]

17. 03. 2020. 12:01 0

Pekar dobio devet godina zatvora zbog obljube dečaka

Apelacioni sud u Kragujevcu pravosnažno je osudio N.G. (60) iz Novog Pazara na devet godina zatvora zbog toga što je više puta obljubio dvanaestogodišnjeg dečaka, saznaje danas radio Sto plus.

On je proglašen krivim za izvršenje krivičnog dela obljuba sa detetom, za šta je propisana kazna od pet do 12 godina zatvora. Apelacioni sud odbio je žalbe Višeg tužilaštva u Novom Pazaru, koje je u ovom predmetu zastupao Adnan Baćićanin, koje je tražilo veću kaznu i pravnog tima osuđenog, na čelu sa poznatim beogradskim advokatom Borivojem Borovićem, koji je tražio oslobađanje njegovog klijenta, potvrdivši prvostepenu presudu.

Osuđeni N.G, koji je buregdžija i pekar iz Novog Pazara, uhapšen je u septembru 2018. godine zbog sumnje da je par nedelja ranije, u nekoliko navrata, obljubio maloletnog dečaka.

Prema nezvaničnim informacijama, on je dečaka, koristeći njegovu nezrelost i naivnost, kolima odvodio do periferije grada i popularnih izletišta gde ga je prisiljavao da ga oralno zadovolji, za šta ga je kasnije nagrađivao novcem.

Nakon nekoliko nedelja torture dečak je sve ispričao roditeljima koji su obavestili policiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati