Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Tpknews ]

15. 03. 2020. 09:27 0

Baka poginula, ćerka i unuci povređeni kod Velikog Gradišta

Na raskrsnici kod Srednjeva, opština Veliko Gradište, u subotu oko 14.30 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, piše Tpknews.

Kako potvrđuju u Policijskoj stanici u Velikom Gradištu, jedna osoba je preminula, a tri su povređene.

Do nesreće je došlo kada je "zastava 10" beogradskih tablica koja se kretala iz pravca Beranja, naglo ubrzala pri ulasku u Srednjevo i nije se zaustavila na znak "stop" i udarila direktno u levu prednju bočnu stranu u automobil "sitroen C5" koji se kretao iz pravca Doljašnice, na putu sa prvenstvom prolaza. Vozaču vozila "sitroen C5" odmah su se uključili vazdušni jastuci i on nije nepovređen.

U automobilu "zastava 10" bila je porodica iz Beograda. Majka koja je upravljala vozilom, njena dva sina od 12 i 16 godina i njihova baka koji su krenuli u manastir Tumane.

Starija žena preminula na licu mesta

Starija žena, suvozač u "zastavi" od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta, dok su majka i dvanaestogodišnjak hitno prebačeni u požarevačku bolnicu sa teškim telesnim povredama, opasnim po život. Šesnaestogodišnjak je prevezen u Dom zdravlja u Velikom Gradištu, i nakon što se požalio na bolove u grudnom košu i ramenu, transportovan je u požarevačku bolnicu.

Majka i starije dete prebačeni su kasnije u Beograd, jer su beogradski osiguranici i lakše su povređeni, dok je drugo dete, sa teškim povredama, zadržano u Požarevcu.

Uviđaj je radilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati